By Sofia

Când m-am mutat cu Charlie, nu m-am aşteptat niciodată ca Forks să fie aşa cum am descoperit rapid că este. Nu am ştiut că există monştrii mortali ai nopţii, că acele creaturi ale celor mai puternice şi întunecate coşmaruri te puteau vâna în realitate.

De-a lungul anilor, după toate vizitele ‘amânate’ acasă la Charlie, nu mi-aş fi putut închipui vreodată ce încerca Renee să ascundă. Era normală, distrată şi neglijentă până când am întrebat-o dacă aş putea să mă duc la tatăl meu în vacanţa de primăvară sau în cea de vară. Atunci a venit cu multe scuze, spunând că Charlie era prea ocupat la sediul de poliţie din Forks, sau doar că biletele de avion erau mult prea scumpe în acea perioadă.

Mereu am crezut că asta era numai din cauză că voia să stau cu ea, că nu voia să fie singură, doar că nu dorea să admită asta în faţa mea. Sau că încă era supărată pe Charlie, chiar şi după atâţia ani. Chiar dacă era evazivă şi nu voia să mă lase să plec în Forks ca să-mi trăiesc normal viaţa, abia m-am gândit de două ori după un timp la aceleaşi scuze repetate.

Nu aş fi ghicit vreodată că ea chiar dacă nu ştia, simţea că nu trebuie să merg în Forks. Nimeni care a plecat din oraş nu ştia, iar politeţea ocupa un loc important în perimetrul orăşelului. Când cineva aranja într-un fel să plece, încercând să fugă de coşmaruri, ca să fie ajutaţi, ei uitau. Aluneca din strânsoarea minţii, şi nu înţelegeau de ce erau atât de terifiaţi ca să plece, într-o asemenea grabă de a se distanţa foarte mult de Forks.

Oricum, nu multe persoane puteau să plece. Cel puţin, nu în viaţă. Secretul Forks-ului din Washington era foarte bine păstrat. Aproape prea bine ţinut ascuns.

În timp ce mă gândeam la toate aceste lucruri, vânătorul a venit mai aproape de mine, ochii săi de un roşu aprins strălucind înfometaţi. Am înghiţit cu greu, teroarea făcându-şi apariţia în pieptul meu. Oh Doamne. Voi muri încercând să-i salvezi pe Culleni. Mă va omorî, iar sângele meu se va scurge din mine, am realizat cu oroare, în timp ce picioarele mă duceau încetişor înainte ca să-l întâlnesc. Nu mă puteam opri, chiar dacă simţeam privirea lui Edward în spatele meu. Puteam doar să sper că nu va face nicio mişcare, altfel toate aceste încercări erau în van.

El s-a oprit înaintea mea, iar eu mă simţeam scârbită. Emmett a spus ceva despre cât de drăguţ om am fost şi că sângele meu era delicios. Dar abia îl puteam auzi din cauza bătăii inimii mele. Nu mă simţeam trădată, ştiind că totul era doar un plan.

Vânătorul s-a aplecat spre mine, un zâmbet înfometat luminându-i faţa, iar eu mi-am închis ochii.

Anunțuri

16 Responses to “Prefaţă”


 1. 9 Aprilie 2010 la 5:42 pm

  tare!
  e asa de darck si de super … chiar ca
  spor la tradus!

 2. 3 ramona (elyia)
  9 Aprilie 2010 la 8:59 pm

  pare interesant,

  o sa il urmaresc.

  Multa bafta la tradus

  seara linistita
  ps. o rugaminte am si eu la tine, te rog pune si linkul original din engleza (in functie de timpul pe care il voi avea la dispozitie o sa mai arunc un ochi si pe acolo)

 3. 9 Aprilie 2010 la 11:05 pm

  Foarte interesanta prefata ;;]
  Spor la tradus :* .

 4. 7 Madalina
  10 Aprilie 2010 la 3:07 pm

  Vroiam sa zic ca ma duc la prefata,scuze,m-am exprimat gresit 🙂
  Ei bine,i love it :X:X:X
  Nu am rabdare pana la primul capitol;))
  Mi-ai captat atentia extraordinar de mult,iar asta se intampla destul de rar 😀
  Sa o iei ca pe un compliment :X:*

 5. 9 Corina
  10 Aprilie 2010 la 5:16 pm

  Ce ma bucur ca am gasit un fic atat de interesant! – si fara greseli gramaticale sau de orice alt tip (e o obsesie de-a mea… :D) Mi se pare interesanta prefata, asa ca sunt curioasa sa citesc primul capitol. Iar tu traduci foarte bine.

  • 10 Aprilie 2010 la 5:22 pm

   Îţi mulţumesc pentru laude:D
   Oh, şi să ştii că nu eşti singura cu asemenea obsesii. E normal să-ţi placă mai mult cele care sunt scrise corect, citeşti mai uşor.
   Abia aştept părerea ta la primul capitol;)

 6. 11 Aprilie 2010 la 10:56 am

  interesant 🙂
  ideea m-a capitivat din prima :X

 7. 13 Aprilie 2010 la 12:36 pm

  i can’t wait!!!!yupiiiiii

 8. 15 Cristal Heart
  15 Aprilie 2010 la 5:48 pm

  ooo…da:D…let’s read…:-?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Traducători


Bună :) Mă numesc Sofia, şi sunt o maaare fană a cărţilor Twilight (întind braţele cât de larg pot :P). Voiam să văd dacă pot traduce ceva, aşa că m-am apucat de fanficul din engleză Monştrii apar când amurgul răsare. Sper să vă placă fanficul, şi să vă spuneţi părerea!

Sofia :X

Dacă vreţi să mă ajutaţi…

V-aş fi profund recunoscătoare dacă mi-aţi spune nişte site-uri unde se publică fanficuri, ca să fac povestea cât mai cunoscută. Puteţi lăsa asta într-un comentariu, iar eu vă voi răspunde cât de rapid pot.
Vă mulţumesc!

Sofia :X

Important!

Vreau să vă anunţ că eu sau scriitorul fic-ului Monştrii apar când amurgul răsare nu avem nicio legătură cu scriitoarea cărţilor Twilight, Stephenie Meyer, nu primim bani pentru aşa ceva şi nici nu avem vreo legătură cu ea.
PS: Am pus asta pentru că... aşa e normal, nu? :P

Sofia

Arhive

Mai multe…

Literature Blogs
Creative Commons License
Monştrii apar când amurgul răsare de Sofia este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Fără Opere Derivate 3.0 România.

Statistică

 • 5,308 refresh-uri pentru noi capitole ;)

%d blogeri au apreciat asta: